AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saplı fırça görmek

Kahve falında uzun saplı fırça görmek

Kahve falında uzun saplı fırça görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, aileyle iş yapmayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saplı fırça gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında uzun saplı fırça görmek elindekileri de kaptıracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden diş fırçası almak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçasını başkasının kullandığını görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sakal fırçası görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında klozet fırçası görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçalayan birini görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında sulu boya fırçası görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir