AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapsız kürek görmek

Kahve falında sapsız kürek görmek

Kahve falında sapsız kürek görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, birikiminin artacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Kahve falında sapsız kürek gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında sapsız kürek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında kürek sapı görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kürekle kar temizlemek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kürek görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı kürekle atmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında sandal kürek çekmek yüksek moral sahibi olunacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle toprak bellemek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kürek kazma görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir