AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabrettiğini görmek

Kahve falında sabrettiğini görmek

Kahve falında sabrettiğini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabrettiğini gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz sapı yemek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm sapı görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sap toplamak darp edileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında polis sapkasi takmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek sapı görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sapsız gül görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Kahve falında kuma saplanmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir