AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçını kısa görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir