AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saçı uzun görmek

Kahve falında kısa saçı uzun görmek

Kahve falında kısa saçı uzun görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, haksızlıklara uğranılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa saçı uzun gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saçını kısa görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek bazı operasyonlar geçireceğine, pişmanlığa yorulur.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir