AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçını kısa görmek

Kahve falında uzun saçını kısa görmek

Kahve falında uzun saçını kısa görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uzun saçını kısa gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bazı operasyonlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, daha isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sağlığının geri geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek kişinin iyi hale geleceğine, işlerinin azalacağına yorulur.

Kahve falında uzun saçını kısa görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir