AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçı kısa görmek

Kahve falında uzun saçı kısa görmek

Kahve falında uzun saçı kısa görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına delalettir.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir