AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin ve sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalettir.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek kısmetlerinin de kapanacağına, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir