AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçı kısa kesmek

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, rahat bir döneme gireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek elde edilecek menfaatlere, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçını kısa görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir