AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek güzel ve doğru işler yapacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçını kısa görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir