AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kısa olan saçı uzun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular normalmiş gibi davranmak yerine elinize geçen bilgileri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun saçını kısa görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir