AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçını kesmek

Kahve falında uzun saçını kesmek

Kahve falında uzun saçını kesmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek malında zulüm meydana gelmesine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında uzun saçı kesmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçını kesmek ayağa kalkacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında uzun saç kesmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek her daim Allah yolunda olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kıl kesmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saç yıkamak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir