AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç yıkamak

Kahve falında uzun saç yıkamak

Kahve falında uzun saç yıkamak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saç yıkamak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında uzun saç yıkamak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını normalden uzun görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında uzun takma saç görmek huzur içinde yatacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını uzun görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun saçlı olduğunu görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçların uzun olduğunu görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah saçlı olduğunu görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir