AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçı kesmek

Kahve falında uzun saçı kesmek

Kahve falında uzun saçı kesmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kesmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçını kesmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uzun saç kesmek hayatının bir anda cennete döneceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kesmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Kahve falında uzun tırnak kesmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine yorulur.

Kahve falında uzun kıl kesmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir