AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında uzun saç kesmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Kahve falında uzun saçını kesmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek çok başarılı olunacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalettir.

Kahve falında uzun saçı kesmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalettir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında uzun kıl kesmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir