AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç kesmek

Kahve falında uzun saç kesmek

Kahve falında uzun saç kesmek parasız günler geçireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, huzura kavuşacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, para sıkıntısının olmayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saç kesmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçını kesmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında uzun saç kesmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kesmek iş hayatında rahat edileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kıl kesmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir