AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kıl kesmek

Kahve falında uzun kıl kesmek

Kahve falında uzun kıl kesmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kıl kesmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir.

Kahve falında uzun kıl kesmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uzun saçı kesmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saç kesmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçını kesmek ekmeğinin çoğalacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının uzun saçını kesmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek bereketin ve verimin geleceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir