AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek müjdeli haberler alınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek ayağının tökezlemeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün saçını uzun görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü uzun saçlı görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet eder.

Kahve falında uzun düz saç görmek düşmanından kurtulmaya, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bebekte uzun saç görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında saçının uzun ve güzel olduğunu görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kahverengi saç görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir