AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun parmak görmek

Kahve falında uzun parmak görmek

Kahve falında uzun parmak görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uzun parmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında uzun parmak görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun parmak hastalığın biteceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek sorunların çözüme kavuşturulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun pardesü giymek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakları şiş görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta tektaş görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında parmak arası terlik giymek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir