AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun siyah pardesü giymek

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında uzun pardesü giymek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında siyah pardesü giymek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında uzun siyah etek giymek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah uzun etek giymek malının, parasının ve makamının artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir