AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun parmak

Kahve falında uzun parmak

Kahve falında uzun parmak onun her zaman başında olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında uzun parmak gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun pardesü giymek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun parmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, saygınlığının da artacağına işarettir.

Kahve falında uzun parmak görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah pardesü görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kıllı parmak görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir