AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun merdivenden inmek

Kahve falında uzun merdivenden inmek

Kahve falında uzun merdivenden inmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Kahve falında uzun merdivenden inmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek umduğunu bulamayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle inmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Kahve falında gülerek merdiven inmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızla merdiven inmek büyük atılımların yapılacağına, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir