AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap merdivenden inmek

Kahve falında ahşap merdivenden inmek

Kahve falında ahşap merdivenden inmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, başarılı işlere imza atılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek hedeflerin gerçekleşeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak koyu sohbetler edeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdiven görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ahşap ev görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap köprü görmek zaaflarına kapılacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ahşap çatı görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir