Kahve falında merdivenle inmek

Kahve falında merdivenle inmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, büyük kazanç elde edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Kahve falında merdivende inmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hızla merdivenden inmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek heveslerin söneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top