AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek huzurlu hissedileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, ele geçen parada artış olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli merdiven inmek maddi olarak çok rahat edeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek düşmanlarını bile affedeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Kahve falında dik merdivenden inmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızla merdivenden inmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden ters inmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir