AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında arabayla merdiven inmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulur.

Kahve falında arabayla merdivenden inmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden arabayla inmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bisikletle merdiven inmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Kahve falında hızlı hızlı merdiven inmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir