AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir merdivenden inmek

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Kahve falında uzun merdivenden inmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven inmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, verilen kararların geri çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek zararını tamamen kapatacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek ün sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak merdivenden inmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, deşarj olacağına işarettir.

Kahve falında merdivende inmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir