AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot etek görmek

Kahve falında kot etek görmek

Kahve falında kot etek görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında kot etek gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kot etek giymek işlerinde başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kısa kot etek görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, acı veren durumların vuku bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mini kot etek görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kot etek görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kot etek görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kot yelek görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir