AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kot etek görmek

Kahve falında mavi kot etek görmek

Kahve falında mavi kot etek görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, başarıdan başarıya koşacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, saygınlığa, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi kot etek gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Kahve falında mavi kot etek görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kot etek görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında uzun kot etek giymek verimli işlere gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mini kot etek görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalettir.

Kahve falında kısa kot etek görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında kot etek giymek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek yeni bir hayata adım atılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir