AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot etek giydiğini görmek

Kahve falında kot etek giydiğini görmek

Kahve falında kot etek giydiğini görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kot etek giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kot etek giymek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek bol şanslı bir döneme girileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mini kot etek görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında kot etek görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında kısa kot etek görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi kot etek görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir