AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kot etek görmek

Kahve falında kısa kot etek görmek

Kahve falında kısa kot etek görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kot etek gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kısa kot etek görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Kahve falında kot etek giymek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kot etek görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Kahve falında mini kot etek görmek rızkın kesilmeyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi kot etek görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında uzun kot etek giymek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolon denemek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir