AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot etek giymek

Kahve falında kot etek giymek

Kahve falında kot etek giymek ardından sevinçli bir haber alınacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret eder.

Kahve falında kot etek giymek gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kot etek giymek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında uzun kot etek giymek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kısa kot etek görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kot etek görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mini kot etek görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kot etek görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kot takım giymek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir