AnaSayfa / Genel / Kahve falında mini kot etek görmek

Kahve falında mini kot etek görmek

Kahve falında mini kot etek görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında mini kot etek gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında mini kot etek görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mini etek almak prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mini etek giymek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında mini etekle namaz kılmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah mini etek giymek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında birini mini etekle görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir