AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kot giymek

Kahve falında beyaz kot giymek

Kahve falında beyaz kot giymek sevdiği birini kırmaya, hayatın keyifli bir hale geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kot giymek gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında beyaz kot giymek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kot ceket giymek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kot giymek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Kahve falında kot gömlek giymek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kot etek giymek kariyer sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kot takım giymek özlemlerini bitireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir