AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun köprüden geçmek

Kahve falında uzun köprüden geçmek

Kahve falında uzun köprüden geçmek dertlerin sonlanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında uzun köprüden geçmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında demir köprüden geçmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında beton köprüden geçmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Kahve falında köprü altından geçmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir