AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton köprüden geçmek

Kahve falında beton köprüden geçmek

Kahve falında beton köprüden geçmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında beton köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beton köprüden geçmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında beton köprü görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar köprüden geçmek hayırlı bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta köprüden geçmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalet eder.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir