AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir köprüden geçmek

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun köprüden geçmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, daha sonra işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince köprüden geçmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına alamet eder.

Kahve falında bir köprüden geçmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek bilgi sahibi olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir