AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden karşıya geçmek

Kahve falında köprüden karşıya geçmek

Kahve falında köprüden karşıya geçmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek giderileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında karşıya geçmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizden karşıya geçmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir