AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun köprü görmek

Kahve falında uzun köprü görmek

Kahve falında uzun köprü görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun köprü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Kahve falında uzun bir köprü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında uzun köprüden geçmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Kahve falında uzun köprü görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işaret eder.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma köprü görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir