AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir köprü görmek

Kahve falında uzun bir köprü görmek

Kahve falında uzun bir köprü görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir köprü gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun köprü görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir köprü görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun köprüden geçmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında köprü yıkmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya tabir olunur.

Kahve falında deniz üzerinde köprü görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir