AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kirpikli birini görmek

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hasret gidereceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikli birini gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında uzun kirpikler görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret eder.

Kahve falında kirpik uzun görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kirpik görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir