AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik uzun görmek

Kahve falında kirpik uzun görmek

Kahve falında kirpik uzun görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpik uzun gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kirpik uzun görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpik görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulur.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikler görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek ünleneceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir