AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kirpikler görmek

Kahve falında uzun kirpikler görmek

Kahve falında uzun kirpikler görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, hoş olaylar yaşayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun kirpikler gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kirpik görmek karlı işlere gireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek ev sahibi olacağına, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek sıkıntıya düşüreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpik uzun görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir