AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek verimliliğinin artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, meşakkate düşeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, günah ve suç işleyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikli bebek gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpik görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpik uzun görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kirpikler görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir