AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun kirpik görmek

Kahve falında çok uzun kirpik görmek

Kahve falında çok uzun kirpik görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun kirpik gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında uzun kirpik görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında kirpik uzun görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kirpikler görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek güçten düşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir