AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz burunlu olmak

Kahve falında domuz burunlu olmak

Kahve falında domuz burunlu olmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz burunlu olmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında domuz burunlu olmak rahata kavuşmaya, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda kıl görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında burun dikmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında burun silmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek saygının ve iletişimin bozulacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivri burun ayakkabı görmek en çetin zorlukların aşılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir