AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun hızması görmek

Kahve falında burun hızması görmek

Kahve falında burun hızması görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, büyük başarılara kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, işinden evine gidip geleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine rivayet eder.

Kahve falında burun hızması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Kahve falında burun hızması görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında buruna hızma takmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında hızır ın elini öpmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızırı görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hız treni görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burna hızma takmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında hız trenine binmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında hızır aleyhisselamı görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir