AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında uzun boylu adam görmek kişinin başarılarının artacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, geçim derdinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini çok uzun boylu görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir