AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük burunlu adam görmek

Kahve falında büyük burunlu adam görmek

Kahve falında büyük burunlu adam görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük burunlu adam gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek durumun değişmesine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük burun görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük burunlu bebek görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında burun büyük görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük adam görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir