AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun bıyıklı adam gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Kahve falında uzun bıyık görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet eder.

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bıyıklı adam görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu adam görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir